mandag den 8. april 2013

Kommunikation 


Efter vi havde vores kommunikationsøvelse med vores vejleder, er vi blevet enige om, at vi kort vil skrive om  kommunikationen i nedenstående video. Forinden kommunikationsøvelsen troede vi, at vi havde planlagt og opstillet spørgsmålene til interviewet korret. Vi følte, at vi havde de rette gensvar, men kunne under kommunikationsøvelsen konkludere, at vi ikke anvendte dem korrekt.






Der er forskellige typer for gensvar, kaldet en gensvarsmodel. Vi ønskede at anvende den udvidende gensvarsmodel, men kom i stedet til at anvende den afgrænsende. Dette resulterede i, at vi ofte lagde ordene i munden  på de borgere vi har interviewet, hvilket kan medføre, at vi ikke nødvendigvis fik det mest realistiske billede af deres viden omkring protein. Dog føler vi stadig, at vi har fået en masse brugbart information og data.

Vi var efter øvelsen meget overrasket over hvor svært det var at opstille og udføre et ordentligt interview. Vi er nu blevet mere bevidste omkring måden at spørge, svare og lytte på og vi håber at dette vil hjælpe os senere hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar